Wie is Gytha?

 

Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam is Gytha Smit en ik ben een professionele visagist en hairstylist.    

    

Na mijn opleiding op de modevakschool was er helaas geen werk te krijgen in deze richting. Zodoende ben ik in de administatieve sector terecht gekomen. Na jaren te hebben gewerkt als administratief medewerkster besloot ik een aantal jaren terug het roer rigoureus om te gooien en om mijn hart te volgen. Zo ben ik onder andere dol op de creatieve kanten van het leven, zoals koken, schilderen en muziek. Ook ben ik gek op mooie make-up en uiterlijke verzorging en houd ik ervan om mensen blij en mooier te maken. Ik heb mijn opleiding tot allround visagiste (schooljaar 2008-2009) gevolgd aan de zeer goed bekend staande Haagse Visagieschool International. Een opleiding die ik succesvol (diploma) en met mooie eindresultaten heb afgerond. Omdat er regelmatig werd gevraagd of ik ook hairstyling deed, heb ik ook een opleiding hairstyling gedaan en daar ook mijn diploma voor behaald. Zo is Make It Up ontstaan. Inmiddels ben ik een ervaren visagist (zie CV) en heb ik met veel plezier heel veel leuke en mooie opdrachten gedaan en heb ik al een groot aantal van mijn dromen uit zien komen. En natuurlijk zijn er nog een heleboel leuke en uitdagende opdrachten die ik graag wil doen, zoals nog meer TV werk, magazines, commercials, editorials, reclames, live shows (zoals zang en dans shows), etc.

 

Visagie is een fantastisch mooi vak en een beroep dat ik met liefde uitoefen. Ik hoop u dan ook als klant te mogen verwelkomen! 

 

Voor kleding, kapsel en kleuren geldt: Niet iedereen kan hetzelfde dragen. Hetzelfde geldt voor make-up. Daarom kijk ik o.a. altijd eerst naar de gezichtsvorm, de vorm en kleur van de ogen, haarkleur, gelaatskleur, etc, voordat ik iemand opmaak. Ik haal graag het beste uit iemand naar voren.